Erős kezdés: Alto Perdon

2012. június 16., szombat

Casa Domingo

Ugyan a helymeghatarozashoz Palas de Rei-t irtam, de azon mar tul jottunk, Mato Casanova elott a Casa Domingoban vagyunk.
Hajnali indulas
Tegnap nagyon eros, ellenseges szelben ertuk al Portomarint. Ez az a varos ami valamikor a volgyben fekudt, de a folyo felduzzasztasa utan viz ala kerult. Az Iglesiat kovenkent vittek fel a domboldalra es epitettek ujra. Nagyon faradtak voltunk, abban az Alberge ettermeben ittunk egy sort ahol korabban mar megszalltunk. En szivesen maradtam volna, de Gabor felszolitott, induljunk.

Jellegzetes galiciai "kofalu"



A hidon aterve Portomarinba jutunk

Nagyon nehezen ertuk el az aznapra kituzott celt: Gonzart. Vegul egy hostalban szalltunk meg, Casa Garciaban. Este a vacsoranal egy asztalnal ultunk egy haromtagu tarsasaggal, kiderult, hogy lengyelek, "lengyel-magyar,ket jo barat, egyutt harcol, issza borat" Jo hangulatban telt a vacsora. "polski- vengri dva bratanki".

Ma reggel esoben indultunk tovabb. Hangulat melyponton, azt mondtuk tegnap amikor a nagy szel fujt, "kepzeld el ugyanezt esoben" .Nohat nem kellett elkepzelni, megtapasztaltuk. Del korul elszalltak a felhok, kisutott a nap, kiakasztottuk a vizes ruhat a zsakra, es vidamabban haladtunk tovabb. Palas de Rei volt az a varos amelyik a mai napon megkisertett bennunket, hogy ott kellene maradni. (mint tegnap Portomarin) de most en mondtam hogy indulas. (egy barban caldo gallego es egy sor utan volt nehez az indulas.)  Most nagyon jo helyen vagyunk, talakoztunk egy Budepesti lannyal, jot beszelgetunk, Gabor szoval tartja, hogy ne turelmetlenkedjen, mert o is az internetre var.


Varazsosveny
Nezz csak fel, az eg itt is magas



Holnap Arzuat celozzuk meg.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése